top of page

Välj Anläggning

WE LOVE PADEL + GOTHIA CUP = SANT

WE LOVE PADEL + GOTHIA CUP = SANT

WE LOVE PADEL AB, blir Official Sponsor för Gothia Cup och Partille Cup
Eftersom WE LOVE PADEL har samma värderingar som Partille Cup och Gothia Cup, med fokus på att föra ihop människor via sporter, känns det väldigt naturligt att välja att lansera vårt varumärke på dessa Cuperna, både för Svensk och internationell publik, säger VDn på WE LOVE PADEL, Oscar Bjers
I år kommer WE LOVE PADEL att erbjuda gratis spel på en Padelbana

på Heden i Göteborg under Partille Cup och Gothia Cup. Det kommer att ges möjlighet för nybörjare att ”testa på” och lekfulla tävlingar med hjälp av våra tränare på plats.
För dem som har spelat Padel tidigare, ser våra tränare fram emot en utmaning på en mer avancerad nivå. Vi kommer att finnas på Heden i Sponsorbyn för gratisspel vecka 27 under Partille Cup och vecka 29 under Gothia Cup.
Mellan cuperna, under vecka 28, kan du hyra Padelbanan för privatspel. Du bokar då via Matchi.
Vi planerar även ha kvar banan på Heden under veckorna 31, 32, 33, 34 men då för bokning via Matchi.
Vi bygger banan på Heden med det nya golvet Versacourt.
Vi har nyligen anlagt tre banor med Versacourt golv på Liljeholmen i Stockholm och har fått väldigt bra respons. Kommentarerna är bl.a. att spelet går lite långsammare, ungefär som att jämföra med tennis på grus vs på hardcourt. Dessutom blir det bättre respons på skruvade bollar sägs det. En annan fördel, enligt den feedback vi fått, är att det inte blir pölar efter regn, eftersom vattnet går rakt igenom golvet samt att det inte blir speciellt halt.

Du missade något. Vänligen försök igen.

Anmäl till denna aktivitet

Här kan ni enkelt anmäla er till denna aktivitet. Vi återkopplar med bekräftelse efter er anmälan.

KIDS CAMP HELA SOMMAREN

Välkomna till Sommarlovs Camp för pojkar och flickor mellan 9 till 14 år.

​ Under ett par intensiva dagar bjuder vi på massor rolig och utvecklande padel! Sommarlägerna pågår hela sommaren, för mer detaljerad plats och lägervecka se nedan. Vi fokuserar på att spela mycket padel, köra varierande bollövningar och ha väldigt roligt! Huvudtränare är våra chefstränare och även ett gäng engagerade och duktiga ungdomar.

Måndag- fredag kl 9-16 Mellis och lunch ingår samt en liten present Pris: 2595 kr Medlemspris: 2075 kr *Vildmark & Furuvik annat pris på grund av parkpaket KLUBBAR & TIDER


SICKLA - FLATEN - KUNGENS KURVA Kids Camp genomförs samtliga veckor på sommarlovet Alla veckorna 24-32 (alla sommarlovsveckor)


FURUVIK Kids Camp genomförs under veckorna v24 v25 v32 Under veckan kommer vi att bada i poolen. Gå runt bland djuren och vara på äventyrsön/ äventyrsbanan. En av dagarna kommer vi också gå runt på tivolit med åkband förutom all rolig padel som vi spelar!


VILDMARKSHOTELLET Kids Camp genomförs under veckorna v24 v25 v32 Bad en av dagarna mellan kl 11-14 - medtag handduk En dag parkentré förutom all rolig padel!


Sista ansökningsdatum: 2022-06-12


bottom of page