top of page

Välj Anläggning

WE LOVE PADEL ÖPPNAR 6 BANOR PÅ LÅNGHOLMEN DEN 21A AUG

WE LOVE PADEL ÖPPNAR 6 BANOR PÅ LÅNGHOLMEN DEN 21A AUG

Långholmen Padelklubb öppnar sex padelbanor utomhus med
WE LOVE PADEL som operatör.
Den 21 Augusti invigs den nya anläggningen på Långholmen i Stockholm med gratis träning och matchspel. Boka din tid för träning på Matchi. För deltagande i Americano tävlingar bokar man sin plats på PadelMates.
WE LOVE PADEL AB fungerar som operatör för Långholmens Padelklubb och på invigningen den 21 Augusti bjuds det på träning och tävling med WE LOVE PADELS duktiga tränare för alla olika kompetensnivåer.
Banorna smygöppnas för spel gratis för att spela nere sanden i banorna från den 16-20 Augusti, man bokar sin bana på Matchi, som vanligt.

”Det känns verkligen roligt att tillsammans med Långholmens Padelklubb kunna erbjuda Padel nära där folk bor och jobbar. Det blir som deras egen Padelklubb som man enkelt kan gå eller cykla till. Det är väldigt många som väljer att börja spela Padel utomhus när det är så lättillgängligt. Vi kommer att erbjuda träningar för nybörjare och alla olika kunskapsnivåer under hela hösten med våra tränare. Tränarna har utbildats i Spanien för att lära ut riktig Padel i Sverige.” säger Oscar Bjers, VD för WE LOVE PADEL AB.

”Det känns verkligen skönt samt väldig roligt att öppna upp Långholmen Padelklubb för allmänheten! Detta är första fas och i nästa fas skall vi utveckla miljön runt banorna. Vi ser fram emot att tillsammans med WE LOVE PADEL utveckla vad kommer bli Stockholm’s bästa uteanläggning för Padel! Säger Paul Moonga och Anders Hammargren, initiativtagare till Långholmen Padelklubb

Välkommen

Du missade något. Vänligen försök igen.

Anmäl till denna aktivitet

Här kan ni enkelt anmäla er till denna aktivitet. Vi återkopplar med bekräftelse efter er anmälan.

bottom of page