BLI EN DEL I WE LOVE PADEL FAMILJEN

MEDLEM

SNART ÄR DET DAGS FÖR UTOMHUSPADEL!
Vi vill tacka dig för att du gjorde 2021 till ett så fantastiskt padelår!

Vi är så glada för alla som spelat på våra anläggningar. Det har bjudits på seriespel och många vuxna och barn har fått ta del av träningar på våra olika anläggningar. Det är många som funnit nya vänner och familjer som har funnit gemenskap i spel. Vi är också otroligt stolta över alla som medverkade på vår första We Love Padel Scandic Cup.
 

Cam_4_1_1900px_pink.jpg

Medlem i We Love Padel

Nu är våren snart här och vi är redo för att starta ett nytt padelår på våra anläggningar utomhus. Vi erbjuder därför dig att bli medlem hos We Love Padel och spela padel för 299 kr timmen. Du tar också del av andra förmåner.(Medlemspriset gäller alla tider, ordinarie pris 440 kr/timmen). BLI MEDLEM - SPELA PADEL FÖR 299 KRVuxen & Familj - 699 kr(Gäller alla i familjen, även mor- och farföräldrar)Barn, ungdom & student - 549 kr(Gäller upp till det år man fyller 19 år, student upp till 26 år) 

FÖRMÅNER FÖR VÅRA MEDLEMMAR

Spela padel för 299 kr/timmen (gäller alla tider)Boka bana tidigare i MATCHi (3 veckor) Specialpris för bokning av tränareRabatt på produkter på våra försäljningsställenRabatt på vår Kids & Junior Club

Gå med i någon av våra FB grupper

Padel damer.png
Padel killar.png
Padelälskare.png