top of page

Välj Anläggning

MISSA INTE DITT FRISKVÅRDSBIDRAG 2022!

Du förlorar outnyttjat bidrag från din arbetsgivare den 31 Dec


Över hälften av alla svenskar erbjuds idag friskvårdsbidrag av sina arbetsgivare, men en av fyra missar att utnyttja pengarna.


Låt inte ditt friskvårdsbidrag brinna inne och bli outnyttjat - unna dig istället att må bra. Du kan såklart använda det hos oss på We Love Padel !


Vi erbjuder inte bara fina utomhusanläggningar på Padel utan även hälsa och träning, detta bidrar även till social samvaro i ett stort community med andra medlemmar och med våra Padel instruktörer.


Köp ditt klippkort innan den 31 december för att nyttja under utesäsongen 2023

Om du har en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt köpa och få ut ett kvitto via MATCHi av oss på We Love Padel.


Hos We Love Padel köper du klippkort som ger dig ett fast antal bokningar. Dessa bokningar kan i sin tur vara villkorsanpassade till att gälla endast på B-tider, A-tider, 90-minuterstider eller endast på singelbanor.

Allt för att du ska hitta det klippet som passar just dig och dina förutsättningar bäst.


Våra olika typer av klippkort för friskvård är:

Klippkort 300:-

Klippkort 900:-

Klippkort 1.500:-

Klippkort 2.500:-


Ni kan alltså komplettera med olika valörer för att uppnå det bidrag ni har kvar för 2022.

För att göra ett friskvårdsköp hos oss går du in på www.matchi.se och söker på den We Love Padelanläggning ni tänkt spela på.

På anläggningsprofilen hittar ni sedan de olika klippkorten som erbjuds för friskvård.


När du har gjort ett köp via MATCHi kan du komma åt ditt kvitto genom att återigen klicka på ”Profil” uppe till höger (på dator) och senare klicka på ”Mina betalningar” i rullgardinsmenyn.


Där samlas alla dina betalningar och dessa kan du spara som PDF alternativt skriva ut och ge till din arbetsgivare.


Det är alltså viktigt att du har en korrekt uppdaterat MATCHi-profil för att informationen på kvittot ska vara giltig till din arbetsgivare.


Har du några frågor angående kvitton eller våra klippkort är du alltid välkommen att ringa till vår reception på eric@welovepadel.se (Eric Moonga)


Varmt välkommen att spela på några av världens bästa padelbanor utomhus i vår!

In och köp ditt klippkort på friskvård i MATCHi

Vi ses på We Love Padel i Vår


www.matchi.se