top of page

Välj Anläggning

Weekend resor Palma Pins Padel

Weekend resor Palma Pins Padel

om bort från Sverige och nut av nya vänner och Padelträning i världsklass med oss på We Love Padel och Pins Padel Club i Palma. Nyt några dagar med vänner och utvecklas både socialm men också i din Padel.

Alla Padelpaket / Weekend resor Palma Pins Padel

TRIVSEL OCH PADEL I ETT PAKET

PAKETPRIS

-

-

  • Flyg och hotell T/R Stockholm - Palma

  • Frukost och lunch 

  • Lunch

  • 12 timmar padelträning

  • 10 timmars padel (sverige)

  • Medlemskap We Love Padel

från

OM RESAN

TRE DAGARS WEEKEND RESOR


Torsdag
Torsdag morgon, direktflyg från Arlanda till Palma de Mallorca
Man landar runt 10.00. Ät lunch innan 14.00 på egen hand.
14.00 Uppstartsmöte med WELOVEPADEL på hotellet.
14.30 Gemensam vandring från hotellet till PinsPadel
14.45 PinsPadel introduktion, indelning i svårighetsgrupper
15.00 Padelträningen startar och pågår till 17.00

Fredag
10.00 Padelträningen startar och pågår till 12.30
12.30 Lunch på PinsPadel, ingår i det pris ni har betalat
14.00 Padelträningen startar och pågår till 17.00

Lördag
10.00 Padelträningen startar och pågår till 12.30
12.30 Lunch på PinsPadel, ingår i det pris ni har betalat
14.00 Padelträningen startar och pågår till 16.00

Söndag
08.30 Transfer till Flygplatsen
10.40 Flyget lyfter mot Sverige

PADEL

På plats i Palma har vi både representanter från WELOVEPADEL och från vår partner PinsPadel som sköter alla Padelträningarna. PinsPadel Padelklubb startade 2010 och deras tränare har vunnit Spanska mästerskapen för seniorer flera gånger.
Samarbetet med PinsPadel i Palma borgar för högsta kvalitén på tränare både för nybörjare och för alla svårighetsgrader.
PinsPadel har åtta utebanor under tak och sju banor utan tak. Detta möjliggör att Padelträningarna kan genomföras under hela året, även de varmaste månaderna Juli och Augusti, då man tränar mest under tak i skydd från solen.

HOTELLET

Hotel Araxa - Adults only ligger i ett lugnt område i Palma de Mallorca, 10 minuters promenad från havet och Castell de Bellver. Hotellet omges av grönskande trädgårdar, och har utomhuspool, spa samt gratis tillgång till gymmet.

De stora rummen på Hotel Araxa - Adults only har luftkonditionering, TV och gratis fast internet. De har även värdeskåp och eget badrum med hårtork och dusch.

I hotellets restaurang serveras en kontinental frukost, regionala specialiteter från Balearerna och internationella rätter. Under sommarmånaderna kan du äta utomhus.

I spaet finns bubbelpool, turkiskt bad, infraröd bastu, ångbastu samt massagebehandlingar. Personalen i 24-timmarsreceptionen på Hotel Araxa - Adults only kan hjälpa till att planera besök och utflykter. En liten gratis gästparkering finns tillgänglig.

RESMÅLET

Mallorca är den största ön i ögruppen Balearerna och ligger i den västra delen utav Medelhavet. Följande på tur är Ibiza, Menorca och Formentera. Hit kommer årligen flera miljoner turister för att sola och bada, utforska den vackra naturen, äta och dricka gott och njuta i värmen.
Mallorcas huvudstad Palma har en lång historia av att varit en viktig hamnstad och denna rika historia återspeglas inte minst i dess enastående arkitektur. Mallorca har lyckats bevara många av de äldre byggnaderna vilket gör det möjligt att idag ta en promenad längs kullerstensgatorna i Gamla Stan och beundra de stiliga innergårdarna till husen där Mallorcas adel tidigare residerade.
Den bofasta befolkningen uppgår till cirka 862 000, varav strax under 400 000 personer bor i Palma de Mallorca.

Språk
Det lokala dominerande språket är katalanska, men den skiljer sig dialektalt från den katalanska som talas i exempelvis Katalonien och Valencia, och även på andra öar i Balearerna. Dialekterna skiljer sig också relativt mycket även mellan olika orter på ön. På grund av den här diversiteten kallas det lokala språket ibland ”mallorquinska” (mallorquí), eller baleariska (balear).

Infrastruktur
Mallorca har varit ett populärt resmål sedan 50-talet och därför påbörjades tidigt utbyggnaden och förbättrandet av infrastrukturen. Mallorcas flygplats (PMI) har dagliga förbindelser till de flesta av Europas huvudstäder och till Spanska fastlandet för bra priser. Vägnätet är väl utbyggt och Mallorcas städer nås snabbt via breda och mångfiliga motorvägar. De mindre vägarna till småbyarna uppe i bergen är oftast smala och slingriga. Under säsong är vägarna intensivt trafikerade så ta det lugnt i trafiken.
Tåg går mellan Palma-Inca, Palma-Manacor och Palma-Port d´Soller. Bussnätet är stort och bussarna går ofta. Placa Espana är den stora buss- och tågstationen i Palma de Mallorca

Sjukvård
Sjukhusen och vården på Mallorca håller hög internationell standard och de flesta erbjuder översättning för utlänningar. Det finns lokala vårdcentraler dit även turister kan vända sig och det finns många privata kliniker med internationella läkare.
Säkerhet: Mallorca är ett av de säkraste platserna i Spanien. Men på turistorterna och marknaderna bör ni se upp något. På marknaderna rör sig många organsierade ficktjuvar, så lämna det mest värdefulla på hotellet eller hemma och ha pengarna och värdesakerna väl skyddade. På stränderna och på turiststråken bör ni också vara extra försiktiga.
Klimat
Över 300 dagar sol per år. Med en mild vinter och torra, heta somrar har Mallorca ett typiskt medelhavsklimat.

Datum
Avreseort
Reslängd
LADDA FLER

AVGÅNGAR & PRISER

SKICKA INTRESSE ANMÄLAN

10.995 kr

Inklusive kabinväska, flyg, hotell och padel. 

från
2022-08-10
till
2022-08-14
tid
10:45
SAS - ARN Arlanda
Stockholm
Boende
Uppgifter om Resenär 1

Du missade något viktigt fält. Vänligen försök igen.

Sammanfattning

Padelpaket

x3

8750 kr

TOTALT
8750 kr

Tillägg för Enkelrum

x3

8750 kr

Oj då! Va pinsamt..

Det verkar som att vi inte hunnit lägga till några avgångar för detta paket. Välkommen tillbaka inom kort!

bottom of page